Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~AhLaN wAsAhLan....sELamAt dAtAng kE prOfiLE aNa bAkAL jEnAzAh~

~jAgA diRi..jAgA imAn..jAgA hAti..jAgA kEsElurAhannya..^__^~


salam seindah seharum kasturi

moga ukhwah kita harum mekar mewangi hingga ke syurga
dielahmujahidah90. Powered by Blogger.
~Dielah Mujahidah Vs Exam~



Assalamualaikum...

Hehee...post kali ni Cik Dielah Mujahidah nak bercerita tentang jadual exam sem 2 ni...

Kalau sem lepas ada Cik DM post kan..sem ni terlambat lah pulak..hehee..okeh!!ini dio!

Hari Isnin , 25 April 2011....ada paper Mathematics II..

Hari Selasa , 26 April 2011....ada paper Macroeconomy...100 soalan!!fuh..sabo jela..heee

Hari Sabtu , 30 April 2011...ada DUA paper!!!! Bahasa Arab Dan Hubungan Etnik....

Hari Selasa , 3 Mei 2011...ada paper Komunikasi Korporat...

Hari Rabu , 4 Mei 2011..ada paper Object Oriented Programming(subjek killer kot!!)

Hari Jumaat , 6 Mei 2011...ada paper Finance Management...

Hari Rabu , 11 Mei 2011...ada paper Data Structure....

And then........

Cik Dielah Mujahidah habis exam sudah!!!oh yeah!!!....insyaallah...flight 20 Mei 2011..then di jangka sampai ke kg halaman tercinta pada 21 Mei nanti...then...insyaallah bi iznillah..banyak plan nak buat time cuti ni..ooppss..xleh nak cerita kat sini..takut hanya tinggal harapan je..hee..so..if memang dah jadi betul2, nanti cik DM bagitahu ye..ehhee..okeh!!!nak study Hubungan Etnik!!!esok exam sudah...doakan kejayaan kita bersama ye!!!moga berjaya menebar wawasan sambil dipayungi Rahmat Allah..insyaallah....amin...

Salam seindah seharum kasturi....

4 comments:

mastinah said...

assalamualaikum..kita start hari yg sma n abis exam pun sama...11 mei ni..hehe..salam imtihan utk awak. Flight saya, Insya Allah 15 Mei ni. Semoga segalanya dipermudahkan..=)

sEindAh mAwAr bErdUri said...

waalaikumussalam ya ukhti.....=)..dah lama xdgr khabar kan..sihat??oh..kebetulan yg sgt indah..tapi enti balik awal dr ana..=( ...mesti xsbr nak balik sabah kan..=)..ana balik semenanjung, enti balik sabah..elok lah tu..hee..salam imtihan untuk enti juga...=)..btw..kat UM skng???amik syariah kah??

mastinah said...

alhamdulillah sihat...sihat? ^_^...hehe, x sabar..yep, um..ambik syariah. belajar kt sabah ke?...

sEindAh mAwAr bErdUri said...

alhamdulillah..sihat juga...aah..blaja kat sabah..hee..=)