Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~AhLaN wAsAhLan....sELamAt dAtAng kE prOfiLE aNa bAkAL jEnAzAh~

~jAgA diRi..jAgA imAn..jAgA hAti..jAgA kEsElurAhannya..^__^~


salam seindah seharum kasturi

moga ukhwah kita harum mekar mewangi hingga ke syurga
dielahmujahidah90. Powered by Blogger.
~Mini Novel " Apalah Daya Hati~




Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat2 alam maya sekalian..

entri kali ni saya nak promote mini novel Apalah Daya Hati yang boleh di dapati di http://www.asianfanfics.com/story/view/40508/apalah-daya-hati-reality dan juga boleh di dapati di FB Apalah Daya Hati . klik je kat situ, then keluar lah apa yang anda mahukan.. tidak memaksa pun sahabat2 alam maya untuk baca cuma kalau ada kelapangan masa dan want to try something new, boleh lah baca novel mini ni by Delisha Haseena. walaupun beliau masih muda di bidang penulisan dan beliau masih pelajar malah pelajar bidang agama, tapi itu tak menghalang beliau dari menghasilkan penulisan yang bagus! Ilmu tu pinjaman dari Allah, maka hendaklah kita sebaiknya menggunakannya ke arah kebaikan. selamat membaca hasil karya penulis muda, Apalah Daya Hati by Delisha Haseena. di bawah saya sertakan sekali sinopsis ringkas cerita ini.


Delisha Iman seorang wanita yang humble dan berpegang pada prinsip. Delisha Iman sering merindukan seorang mujahid pencinta ilmu yang bernama Faris Haikal. Kini wajah Faris Haikal sudah lagi tidak kelihatan beberapa tahun berlalu. Munculnya Iskandar Syah dalam hidup Delisha Iman sedikit sebanyak mengganggu jiwa seorang wanita. Anak dato' Halim yang sangat kaya dan diminati ramai itu, telah banyak menggoncangkan hati wanita2 di luar sana.

Siapakah yang bertakhta di hati Delisha Iman sesudah itu?

adakah dia masih mencintai pemuda yang dahulunya pernah meninggalkannya?

Faris Haikal? Iskandar Syah? Dua nama yang berbeza dan perwatakan yang berbeza pernah menambat hati seorang wanita bernama Delisha Iman...

Apalah Daya Hati menyingkap tirai mereka bertiga.......





Apalah Daya Hati

4 comments:

Delisha Haseena said...

subhanallah...thnx dielah..terharu lorh....lol....Lots of love!!!!

sEindAh mAwAr bErdUri said...

alamak..penulisnya dah datang..malu i..hehee..beres2..i support carier kawan i..ecececee

Nazihah@Jiha said...

Wah,berbakat sungguh penulisnya :)tahniah...untuk kak Dielah juga..:)
banyaknya part cerita tu,aiya habislah..power spek mata bertambah hehe

sEindAh mAwAr bErdUri said...

hehehee.....sudah lah jiha..xdapat kak dilah nak tolong..ngeee